Magyar Kezek Távbolt

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

VitalMobil - a rezgések világában élünk

E-mail Nyomtatás PDF
IWIWTwitterFacebookJP-Bookmark
 A XX. században már bebizonyították, hogy mindennek, az élő és élettelen dolgoknak, a szerveknek, a sejteknek is van egy bizonyos frekvenciája. Az elmúlt 10-15 évben sok bejegyzett találmányban ezen hullámok kedvező hatásait használják fel és alkalmazzák orvosi berendezésekben, és más eszközökben. Létezik elektromágneses karóra és párna, diagnosztizáló berendezések, terápiás készülékek akár kisállatok kezelésére, és nagyon kedvelt a színterápia is. Még a népszerű IPhone telefonokra is sok közérzetjavító és nyugtató programot készítettek, melyekben csak egy frekvencia, vagy meditációs zene is hallható.

Az elektromágneses hullámokkal, a mágnesterápiával végzett biorezonanciás kezelések nagyon kedveltek mind Amerikában és Európában, mert fájdalommentesen és mellékhatások nélkül alkalmazhatóak az egészségmegőrzésben. 

alt
Világunkat a rezonanciák és a rezgések határozzák meg. Ezek nélkül nincs élet, se ember, se állat, de még a növények sem élhetnek nélküle. Ha az élet rezgések nélkül nem lehetséges, akkor jelen kell lenniük a szervezeten belül is. Minden sejtnek, minden szervnek megvan a saját rezgés mintája. Ez nem jelent mást, mint azt, ahogy minden élőlény elektromágneses rezgések komplex rendszerének a része.

Testünket parányi részecskék tömkelege alkotja. Ezek egymással rezgésben vannak és hullámokként jelennek meg, amelyek az emberen átáramlanak. Ebben az összefüggésben beszélhetünk elektromágneses testről is. Már a ’30-as években olyan kvantumfizikusok, mint Albert Einstein és Werner Heisenberg arra a felismerésre jutottak, hogy az anyag két formában nyilvánul meg: egyrészt elektromágneses részecskékben, másrészt elektromágneses hullámokban. Ez a tan az addig létező világképet felborította.

Az ember tehát egy olyan rendszerbe van integrálva, ami elektromágneses rezgésekből áll. Az elektromágneses test – másként, mint a fizikai test – az emberi érzékszervek számára nem látható. Ugyanúgy viselkedik, mint a rádió-, tv hullámok, amelyek szintén nem észlelhetőek. Ellentétben a fizikai testtel, amelyben minden meghatározott kiterjedéssel és pontosan meghatározott körvonalakkal rendelkezik, az elektromágneses testben nincsenek konkrét körvonalak. Biofizikai hullámokból áll, amelyek szüntelen és hihetetlen sebességgel a test sejtjeiben és azok között információkat cserél ki. Korábban úgy vélték, hogy a test egyes szervrendszerei információs utakkal vannak összekötve, amelyek mind a testnedveket, mind az idegrendszert érintik.

Ma már tudjuk, hogy a szervek, szövetek és sejtek rezgések által kommunikálnak, amelyek fénysebességgel terjednek. Csak így magyarázható, hogy az élő test a sejtek lebontását és felépítését egyensúlyban tudja tartani. Másodpercenként 7-10 millió sejtet kell a szervezetünkben megújítani és minden másodperben 30 billiárd biokémiai reakció megy végbe testünkben. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, az idegszálak ingerületvezető rendszere és a testnedvek túlságosan lassúak lennének. Tudatos és tudattalan érzékelésünk, minden anyagcsere folyamat, a hő- és vízháztartás szabályozása – csak, hogy néhányat említsünk – egy elektromágneses információs rendszertől függnek. Ebben a rendszerben először az információ szükségeltetik, csak azután lehetséges a biokémiai reakció.

alt
Csak jól működő információ áramlás esetén vagyunk egészségesek. Amennyiben a belső kommunikációs rendszerre rezgési blokkok hatnak, akkor diszharmonikus és megbetegítő rezgésminták keletkeznek. Ilyesfajta „kisiklások” mindig előfordulnak. Ameddig a test abban a helyzetben van, hogy öngyógyító folyamataival szabályzón hasson, addig az ember egészsége megkérdőjelezhetetlen. Csak ha már nem működik az önszabályzó mechanizmus, akkor fejlődhetnek ki ezekből a zavarokból betegségek.

Ilyenkor az emberi szervezetnek szüksége van egy kívülről jövő lökésre; ez pedig elektromágneses rezgések és sugárzás által következik be. A rezgések belső rendszerének mindig új, harmonikus impulzusokat kell a testre vinnie ahhoz, lendületbe jöjjön és abban is maradjon.

Ezt szolgálhatja a rezgésterápiák számtalan változata. A Magyarországon kifejlesztett VitalMobil készülék a fenti alapelveket figyelembe véve került kifejlesztésre.

Sipkovitsné Gizella - közgazdász, természetgyógyász                                                                                             Szállítási költség nélkül!                                                                                                                                           

Vitalmobil részletes terméklapja  >>>


                                                                                                                

További cikkek:
Vissza a Rövidített cikkhez
Vissza a Bevezető cikkhez

A VitalMobil programjairól
Vásárlói vélemények
VitalMobil- technikai paraméterek
A VitalMobil használata
Jó alvás Vitaílmobillal
A készülék neve megváltozott. Régebbi neve: Harmobile.
 
 
Lovagkor - Itt te vagy a király!
Lovagkor - Itt te vagy a király!
8.498,00 HUF
Hamvas Béla: Scientia sacra I-III.
Hamvas Béla: Scientia sacra I-III.
10.285,71 HUF
Hamvas Béla: A magyar Hüperion I-II.
Hamvas Béla: A magyar Hüperion I-II.
6.857,14 HUF
Égetett hajcsat1
Égetett hajcsat1
4.998,00 HUF

Nézzen körül nálunk!Speciális keresés
Letöltő zóna
Mitől magyar a termék?
 

Devizanem


Belépés és Regisztráció


Betekintő

smartsupp - videófelvétel és chatVirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.


Értesüljön elsőként!
Szóljon hozzá!
Jusson jó magyar portékához!
regisztráció 

Kirakat

Atilla vagy Aetius?
Atilla vagy Aetius?
4.490,00 HUF
Som lekvár a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorból
Som lekvár a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorból
720,00 HUF

Jelmondatunk

"Hintsük a hazafiságnak aranymagvait szünet és kifáradás nélkül ott, ahol lehet; úgy, amint lehet, s akkor, amikor lehet; amint az idő, hely és körülmények engedik: bár vetésünknek aranytermését arathatni talán csak késő unokáinknak engedtessék is."

Kisfaludy Sándor 1831. március 15.

(részlet a Vas vármegyéhez írott levélből)