Magyar Kezek Távbolt

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Mobil sugárzás, ami az egészségünkért van!

E-mail Nyomtatás PDF
IWIWTwitterFacebookJP-Bookmark
 Itt egy mobil eszköz, ami pozitívan sugároz. Ráadásul magyar termék! Folyamatosan kaphatja tőle a pozitív elektromágneses hullámokat munka, közlekedés, pihenés, alvás közben is. A választott program szerint azt, ami épp jól esik...
alt
katintson először ide...>

A mobil sugárzás káros? Vagy veszélytelen? Erről régóta folyik a vita. A legtöbben óvatosak vagyunk a mobilokkal, mégis szinte mindenki magánál hordja őket. Közben egyre ismertebb, hogy különböző rezgések pozitívan is hathatnak ránk.
(cikkünket erről lejjebb találja). A biorezonanciás kezelések is népszerűek, de egy ilyen kezelés nem csak sokba kerül, hanem az időnkbe is. (Akinek mind időből, mind pénzéből nagyon sok a felesleges, ne olvasson tovább!).
Milyen jó lenne, ha a sugárzó mobilunk helyett/mellett, egy egész rezgés-laboratóriumot tarthatnánk a közelünkben, ami számunkra kedvező elektromágneses rezgésekkel bombáz akkor is, mikor egészen másra figyelünk, egész mást csinálunk. A VitalMobil-t erre fejelsztették ki Magyarországon, magyar természetgyógyászok. Sőt, (külön dícséret) még azt is megoldották, hogy a gyártása sem a távol keleten, hanem itthon történjen! Igen, jól olvasta: A VitalMobil magyar termék!

A kütyü külsőre látszólag olyan, mint egy nagyon "dizájnos" okostelefon. Paraméterei is ezt sugallják (Tömeg: 100g, Méret: 111mm x 77mm x 22mm). 
Az érintőképernyővel azonban telefonálás helyett valami sokkal okosabbat tehetünk: Több, mint hatvan rezgés-program közül választhatjuk ki az épp nekünk megfelelőt. A teljesség igénye nélkül:
 allergia, mélyalvás, szépség, izmok, vitalizálás, koncentráció fokozás, tanulás, kreativitás, ellenálló képesség, jó közérzet, nyugtatás, fogak, emésztőrendszer, stb. A programokról bővebben itt, a technikai paraméterekről bővebben itt olvashat.

Képzeljük el, amint épp a munkahelyünkün dolgozunk, és közben elindítunk egy kreativitás-fokozás programot, aztán a harmobile-t zsebre vágva dolgozhatunk is tovább. Vagy legyen inkább relaxáció, vagy nyugtatás? Esetleg emésztőrendszer-program? A programok átlagosan fél órán át futnak, e közben folyamatosan ér minekt a pozitív elektromágneses sugárzás. Pont olyan sugárzás, amilyent választottunk. Ugye jól hangzik? Ha lejárt, máris nyomhatunk egy másik programot. Ez a mobil sugárzás nem olyan lesz, mint ami a telefonunkból árad.
A VitalMobil-t az asztalra is tehetjük. Egy méter hatótávon fejti ki hatását, 50 centin belül a leghatékonyabb.
Használhatjuk közlekedés közben a buszon, kocsiban. Akár ez egy elvesztegetett idő volt eddig, akár eddig kihasználtuk olvasásra, telefonálásra vagy nyelvtanulásra, a harmobile mindenképp hatékonyan belefér a programba.
Ha este lefekszünk, csak indítsuk el a mélyalvás programot, és tegyük a VitalMobil-t a közelünkbe. Tapasztalni fogjuk a különbséget!
Még az ébresztő-programot is beállíthatjuk, ami fél óra alatt fokozatosan "rezget ébrenlétbe" minket.
A rezgések természetéről cikkünket ide kattintva olvashatja. 

altKedvező a VitalMobil fogadtatása. Az első visszajelzésekből válogattunk egy külön cikkre valót. Ide is kiemelünk egyet:
"Most már rendesen alszom, jobban regenerálódik a szervezetem, és sokkal energikusabb lettem. Használom koncentrációfokozásra, méregtelenítésre, fiatalításra, és a készülékkel ébredek. A szemem alatti ráncok és karikák eltűntek a pihenésnek köszönhetően. Hihetetlen energia szabadult fel bennem, sokkal többet teljesítek, mint bármikor előtte". A vevői visszajelzések olvasásához  kattintson ide.

Aki volt már elektromágneses rezgés-kezeléseken, az tudja, jó hatásuk van, és az is tudja, hogy nem olcsó mulatság. Egy kezelésért 5-8 ezer forintot is elkérnek (nyilván ott a terapeuta értékes tudásáért is fizettünk).  A kezelésre el is kell menni, végig kell ülni. Sokaknak az ideje is ér pár ezrest, vagy még ennél is többet. Ha így nézzük, a gyártó sok-sok százezer forintért is árulhatná a harmobile-t. Ha Amerikából jönne, biztosan egy jó drága MLM-rendszer forgalmazná félmillió forintért. 
Biztos lehet benne, hogy a harmobile ehhez képest nagyon hamar meghozza az árát. Ha nem a polcon porosodik, pláne, ha a család több tagja is használja, egy hónap alatt már pluszt termel a használójának. (Persze addig is pluszt termelt neki más szinten).

Fussa át még egyszer, mint modtak, akik már szereztek VitalMobil-t!
Gondolja meg!

Valami nagyon fontosat még nem említettünk. A pénzvisszafizetési garanciát:

alt
Pénzvisszafizetési garancia! Ha megvásárolta a készüléket, és mégsem tetszene, 15 napon belül küldje vissza sértetlen, működő állapotban, és visszakapja a vételárat!
Ha már eddig is jól hangzott, így már tényleg érdemes lehet belevágnia.

Most ingyenes házhoz szállítással lehet az Öné!/* */
 

smartsupp - videófelvétel és chat
Jelmondatunk

"Hintsük a hazafiságnak aranymagvait szünet és kifáradás nélkül ott, ahol lehet; úgy, amint lehet, s akkor, amikor lehet; amint az idő, hely és körülmények engedik: bár vetésünknek aranytermését arathatni talán csak késő unokáinknak engedtessék is."

Kisfaludy Sándor 1831. március 15.

(részlet a Vas vármegyéhez írott levélből)