Magyar Kezek Távbolt

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Gyapjú mamusz, vagy szobapapucs otthoni használatra

E-mail Nyomtatás PDF
IWIWTwitterFacebookJP-Bookmark

Szereti a jó meleg, kuckós otthont? Egy jó meleg mamusszal nem számít, ha hűvösebb van, vagy  a padló hideg. Meleggé, kuckóssá válik az otthon, ha az embernek egy jó mamusz, házipapucs, vagy szobacipő áll rendelkezésére. Egy melengető, kívül-belül puha gyapjú papucs komfortérzetet kölcsönöz.
Mi is szeretjük hordani őket. Télen, de az év többi napján is. A kiváló alapanyagból készült, fehér gyapjú lábbeliket hamar meg lehet kedvelni, és ajándékba is nagyszerű ötlet. Legyen akár női, vagy férfi mamusz.
Nagyon megörültünk, mikor itt a közelben találtunk egy régóta üzemelő, a minőséget előtérbe helyező magyar gyapjútermék-gyártót,  akinél trermészesen kézzel készül a gyapjú mamusz, papucs, talpbetét.

Bővebben itt olvashat az alapanyagról, a merinó juh gyapjúról.

Télen a magasított szárú mamusz  volt a legnépszerűbb, de már egy gyapjú papucs is komfortos érzetet nyújt.


Nézzen körül a terméklapokon! Itt meg is vásárolhatja a kedvencét. Ön egyébként vásárolt már interneten?

Kattintson a  képekre vagy a címekre és olvassa el a  termékleírásokat!                                                Vissza a gyapjú testpárna ismertetőjéhez.                     

 
Gyapjú papucs Gyapjú papucs vagy mamusz alacsony szárral Gyapjú mamusz magas szárral  
 

smartsupp - videófelvétel és chat
Jelmondatunk

"Hintsük a hazafiságnak aranymagvait szünet és kifáradás nélkül ott, ahol lehet; úgy, amint lehet, s akkor, amikor lehet; amint az idő, hely és körülmények engedik: bár vetésünknek aranytermését arathatni talán csak késő unokáinknak engedtessék is."

Kisfaludy Sándor 1831. március 15.

(részlet a Vas vármegyéhez írott levélből)